Tooltip content here Menu

Onze verhalen

Samen werken aan een waardevol thuis voor onze huurders

Onze collega's vertellen je er graag meer over!

Yvonne van Cooten is onze manager Wonen. Ze werkt met haar team aan de ontwikkeling en verbetering van onze dienstsverlening aan huurders. Om dit goed te kunnen doen, is ook de ontwikkeling van het team zelf belangrijk. Hier werkt ze dan ook doorlopend aan.

De loopbaan van Wessel Holman is hét voorbeeld van hoe je door kunt groeien binnen de corporatiesector en Wierden en Borgen. Zo werd hij na een reis langs verschillende functies, Adviseur Duurzaamheid.

Paula Zuidema wilde graag doorgroeien naar een andere functie binnen Wierden en Borgen. Ze greep haar kans toen die mogelijkheid zich voordeed. Ze volgde een intern opleidingstraject en groeide zo door van Medewerker KCC naar Woonconsulent Projecten

Woonpunt is het eerste aanspreekpunt voor de huurders van Wierden en Borgen. Of het nu gaat om een reparatieverzoek, een huuropzegging of andere vragen. Onze medewerker Chèvelle neemt je een dagje mee op pad: “Ik vind het leuk om iedereen zo goed mogelijk te helpen".

Rutger Bloks is onze coördinator Planmatig Onderhoud. Hij neemt je een dagje mee. Rutger:"Het vraagt veel voorbereiding voordat onderhoudswerk kan beginnen. We kijken wat er nu en in de toekomst nodig is om alle huurwoningen van goede kwaliteit te houden."

Onze Woonconsulenten Projecten zijn het aanspreekpunt voor huurders tijdens renovatie- en sloop-/nieuwbouwprojecten. Onze woonconsulent Jelmer neemt je een dagje mee op pad. “Ik zorg ervoor dat de bewoners weten wat er gaat gebeuren met hun woning."

Als werkvoorbereider en assistent-projectleider zijn Paul en Finny nauw betrokken bij verschillende projecten van Wierden en Borgen. Ze vertellen je over hun ervaring een sloop-nieuwbouwproject in Middelstum.

Wierden en Borgen heeft zes verhuurmakelaars, waaronder Janet en Mike. Janet werkt al 33 jaar in de woningverhuur. Mike was voorheen opzichter en heeft bouwkundig veel ervaring. Mike: “In onze nieuwe functie zijn we van A tot Z bij het proces betrokken.”